hits

Mageplask for MDGs prestisjeprosjekt

kommentarer 53 kommentarer

Bilfritt sentrum med meningsløse installasjoner er en dundrende fiasko. Nå avvikles prosjektorganisasjonen i stillhet. Politikerforakt er resultatet.

Oslo 20160408.Miljøpartiet De Grønne avholder landsmøte. Lan Nguyen Berg t.v og Hanna Marcussen på landsmøtetFoto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Det er MDG-byrådene Lan Marie Nguyen Berg og Hanna Marcussen som har ansvaret for mange tullete installasjoner i Oslos gater.

Prosjektet Bilfritt byliv er latterlig
Det siste året har hundrevis av parkeringsplasser i Oslo sentrum blitt fjernet. Parkeringsplassene har blitt erstattet med mye rart: «Utekontorer» som ingen bruker. Kostbare prikker i gaten malt med veggmaling som flasser av. Diverse «møblement» som heller ingen bruker. Les mer om det her.

Denne "furuskogen" i Nedre Slottsgate som kom opp rett etter nyttår, er plassert i skjemmende rustne jernkasser. Installasjonen minner mest om forsvarsverk tyskerne etterlot seg i 1945. Det hele kostet over 600 000 kroner.

Det siste innslaget som kom opp nå på nyåret var "furuskog" i jernkasser der rusten renner. Rustent jernskrap i skogen minner mest om bunkere og kanonstillinger den tyske okkupasjonsmakten etterlot seg våren 1945. Dette skal angivelig være et frodig innslag i gatebildet hele året.

Kanskje blir det bedre
Etter mye negativ oppmerksomhet rundt de ulike installasjonene og en evalueringsrapport som viser tommel ned for mye av det, avvikles nå prosjektorganisasjonen, kan Nettavisen melde. Installasjonene har også blitt dømt nord og ned av arkitekturprofessor Thomas Thiis-Evensen.

Dette betyr likevel ikke at MDG gir seg med dette tullet. Neida! Nå er planleggingsfasen over og ansvaret overføres til «linjen» som det heter, dvs. Bymiljøetaten styrt av byråd Lan Marie Berg.

Noen hadde børstet bort snøen fra det nedsnødde utekontoret i Øvre Slottsgate. Heller ikke denne gangen var det noen brukere å se.

Det gjenstår å se hva mer som utplasseres i gatene fremover. Vi får håpe det finnes en viss fornuft nedover i den kommunale etaten. Hvis det finnes noe yrkesstolthet hos kommunale byråkrater, må de si fra til politikerne på toppen; - sorry, dette funker ikke. Da slipper vi kanskje veggmaling som flasser av, «utekontor» som råtner og jernkasser rusten renner av.

Skaper politikerforakt
At de fjollete installasjonene kjøpt til overpris er sløsing med innbyggernes penger er en ting. Det beløper seg til en del millioner kroner som heller kunne vært brukt på eldreomsorgen eller å hjelpe fattige barn. Formål som byrådspartiene gikk til valg på i 2015 og som ble brukt som begrunnelse for å innføre eiendomsskatt.

Her ved Akershus festning var det tidligere parkering og lademuligheter for elbiler. I stedet for utslippsfri bilbruk, satser byrådet på denne rare installasjonskunsten. Uten lademuligheter, vil folk heller kjøre dieselbil.

Heldigvis er det ikke veldig store beløp som hittil har gått til dette tullet. Likevel er det en side ved dette som politikerne bør ta på alvor. Ved på denne måten å vise at penger kastes rett ut av vinduet på tiltak som best kan beskrives som forsøpling av gatebildet, viser politikerne at de ikke har respekt for byens befolkning.

Dette ser selvfølgelig folk. Mange trekker på smilebåndet og ler av det hele. Noen blir sinte. Dette bidrar til å svekke tilliten til og respekten for politikere. Mye av det MDG-byrådene her har drevet med er rett og slett inkompetanse. Når byrådene ikke forstår at rustne jernkasser med furutrær eller prikker som flasser av er dumt, så tenker i alle fall velgerne at dette er mennesker som ikke har de evner som skal til for å styre byen på en god måte.

Lan Marie Berg og Hanna Marcussen må gjerne mene at installasjonene er leken og kreativ eksperimentering. Svært mange andre ser derimot altså at dette bare er tåpelig fjas. Derfor blir det også vanskeligere å få aksept blant folk for at disse menneskene skal styre fellesskapets verdier.

De latterlige installasjonene i prosjektet Bilfritt byliv skaper politikerforakt. Hele greia er et gedigent mageplask!

53 kommentarer

John Calvin

11.01.2018 kl.16:16

Egentlig burde jo byrådet gå til krig mot vinteren og gjøre det straffbart å snø. Man ser jo ikke prikkene, det er minusgrader på kontorene, jernkassene lager snøskavler i gata og ingen sykler i 10 minus og en halv meter snø. Dette byrådet vil gå inn i historien som skammens byråd.

Scott Johansen

11.01.2018 kl.16:34

Penger som heller kunne ha blitt brukt langt mer fornuftig på å gjøre byen bedre for innbyggerne og besøkende, gjerne med et miljømessig tilsnitt tilpasset hovedstadens skiftende nordiske klima.

En ideologisk sløsing hinsides en hver fornuft hvor, for det meste unge kvinner har fått bruke skattebetaler penger på en ideologi uten rot i den virkelige verden.

Sissel Munch

11.01.2018 kl.20:22

Hva med de to ruvende solcellepanelene som står forlatt i inngangspartiet i Frognerparken. Skygger for de gamle bygningene bak. Har vel kostet noen kroner. Det er lenge siden man kunne lade mobilen der, sent gikk det også, de sluttet tidlig å fungere.

Erik

11.01.2018 kl.20:57

Hvis man er tullete i hodet, såkalt idealist, tillates det meste. Oslo-borgerne blir ofrene...

johannes taranger

11.01.2018 kl.23:13

Ja, man blir jo mer og mer sikker i sin sak at byrådet i Oslo blir kastet ved første anledning ved valget høsten 2019. Det er synd det er nesten to år til det, og dagens byråd kan helt sikkert gjøre mye rart innen da. De sitter på lånt tid, og kommer ikke til å bli savnet tror jeg. Og MDG gjør det dårlig på meningsmålingene for tiden.Noen som er overrasket, tro ??

11.01.2018 kl.23:27

Du har glemt kostnaden med prosjektorganisasjonen. Antar det er npen millioner....

En som undrer

11.01.2018 kl.23:32

Ja .... det er en del parkeringsplasser som er borte i det siste. Men jeg undrer om det er tillatt med nye parkeringsplasser i tiden som vårt nye miljø byråd har vært og bestemt over byen!

Det skulle ikke undre meg at det ikke er som det skulle være med det heller. Fjernes her og der og settes opp nye under private firmaer på offentlig mark..... BARE UNDRER JEG

Bjarne

12.01.2018 kl.00:08

MDG er selvsagt inspiratoren for idiotiet og sløsingen med fattigfolks penger og tid, men det er Arbeiderpartiet ved byrådsleder Raymond Johansen som dominerer i Byrådet og som derfor har hovedansvaret for tullet. Dette hadde ikke kunnet skje om Ap hadde satt ned foten.

Arbeiderpartiet samarbeider med hvem som helst om hva som helst hvis det gir dem makt. Arbeiderpartiet eier ikke prinsipper.

Arild

12.01.2018 kl.00:35

Forrige byråd, der venstre var «tullebukkene» (Thresesgate) var neste like ille. Det står fortsatt en «miljøbenk» på Solli plass og i Frederiksgate til en halv million pr stk.

Skald

12.01.2018 kl.08:48

Takke dere selv borgere, man får det man stemmer på, slutt å "bæp"

Stian Olsen

12.01.2018 kl.08:53

Mdg er en gjeng tullinger. Men de er ikke alene om og få igjennom ting. Arbeiderpartiet har også en hvis skyld her. Det er dessverre lenge til neste stortingsvalg. Så i mellom tiden for bare hatet bygge seg opp. Det er sjelden jeg har hatt så mye kvalme i kroppen som når jeg ser trynet på Lan, og jeg bor ikke i Oslo en gang. Helt ærlig så skjønner jeg ikke at hun ikke trekker seg når hun får så mye kritikk og hat meldinger. Litt selvinnsikt burde hun hatt.

Tor Magne Brækkan

12.01.2018 kl.09:01

Det er helt klart at MDGs politikk bare er tåoelig fjas. De skriker av inkompetanse. Det værste er at såpass mange av Oslos stemneberettigede fant det verdt å stemme på disse tullingene. Teller dager frem til kommunevalget i 2019 hvor de borgerlige igjen tar over styring av hovedstaden. Da skal mye av MDGs tøvete reguleringer reverseres og bilen skal igjen regjere bymiljøet i Oslo. Jeg gleder meg. 😊

Jan

12.01.2018 kl.09:12

Det er over og ut med tullegjengen ved første valg.

JanB

12.01.2018 kl.10:09

Jeg pleier å si at : "De som ikke har tjent penga sine sjøl, har lett for å bruke dem."

Det er akkurat dette fokus som Kjell-Magne Rystad har satt fokus på og det er ikke vanskelig å plukke ut disse maktmenneskene som sløser med andres penger.

Anne Karin Sele

12.01.2018 kl.10:41

Det ene dyre smakløse "PRØVEPROSJEKTET" hauses opp og presenteres,...til SPESIALPRISER INNEN MILLIONSKIKTET, uten smak eller estetisk sans lagt til grunn.! MEN, HVA SIER BLINDEFORBUNDET TIL DENNE BYGGEKLOSSVIRKSOMHETEN, SOM LIGGER STRØDD OMKRING PÅ FORTAUET, BL.ANNET NEDE VED FESTNINGSOMRÅDET SOM VIST PÅ BILDET.??

Einar Larsson

12.01.2018 kl.10:54

Desverre er jeg litt skadefri på vegne av de altfor mange Osloborgere som har valgt disse "politikerne" inn i posisjoner med keiser Raymond som leder.

Det har aldri gitt noe godt resultat når styringen gis til såkalte "idealister/ekstremister" som mest av alt er opptatt av sine ekstreme synspunkter og behov og ser ikke at de er valgt inn for å ivareta alle innbyggere.

Måten offentlige midler brukes er kvalmt. Vi har så mange oppgaver som skriker etter midler. Noen burde anmelde de ansvarlige for misbruket, eller er det så at politikere har "velsignelse" til også å misbruke innbyggernes skattepenger på tull og tøys?

Einar Larsson

12.01.2018 kl.10:57

Desverre er jeg litt skadefro på vegne av de altfor mange Osloborgere som har valgt disse "politikerne" inn i posisjoner med keiser Raymond som leder.

Det har aldri gitt noe godt resultat når styringen gis til såkalte "idealister/ekstremister" som mest av alt er opptatt av sine ekstreme synspunkter og behov og ser ikke at de er valgt inn for å ivareta alle innbyggere.

Måten offentlige midler brukes er kvalmt. Vi har så mange oppgaver som skriker etter midler. Noen burde anmelde de ansvarlige for misbruket, eller er det så at politikere har "velsignelse" til også å misbruke innbyggernes skattepenger på tull og tøys?

Torstein

12.01.2018 kl.11:04

Faktumet at MDG ble stemt inn i 2015 skyldes i beste fall manglende evne (eller vilje) blant befolkningen til å forstå politikk.

I værste fall skyldes det en nå reell og legitim demokratisk makt fra en stadig voksende gruppe på Oslo Øst som så sitt snitt til å få hentet "hjem" flere av sine brødre/fettere.

Blåmandag når du oppdager dette bare var kommune/fylkesvalg og ingenting av dette skjer, det eneste du har oppnådd er å gjøre livet surt for deg selv og dine medmennesker;)

Knut Terje

12.01.2018 kl.12:02

HVA forventer man når man stemmer inn MDG i byrådet ?

Hele byrådet burde gått av, de har spilt fallitt overfor sine velgere og innbyggere. Å være i Oslo nå er lite trivelig. De har ødelagt byen på mer enn en måte .

Eneste som syns dette er bra er unge studenter uten bil.

Einar Larsson

12.01.2018 kl.12:06

Desverre er jeg litt skadefri på vegne av de altfor mange Osloborgere som har valgt disse "politikerne" inn i posisjoner med keiser Raymond som leder.

Det har aldri gitt noe godt resultat nå styringen gis til såkalte "idealister/ekstremister" som mest av alt er opptatt av sine ekstreme synspunkter og behov og ser ikke at de er valgt inn for å ivareta alle innbyggere.

Måten offentlige midler brukes er kvalmt. Vi har så mange oppgaver som skriker etter midler. Noen burde anmelde de ansvarlige for misbruket, eller er det så at politikere har "velsignelse" til også å misbruke innbyggernes skattepenger på tull og tøys?

Pål Marius

12.01.2018 kl.12:23

Dette er oppgulp som vanlig fra Rystad. En kan spørre seg hvilken erfaring denne brunbloggeren har fra politikken egentlig. Det kan virke som at han ikke forstår grunnleggende politiske beslutningsstrukturer. Alt legges på ett parti, som ikke har et demokratisk flertall bak seg i bystyret. Dessuten blir det feil å stille opp mot hverandre disse svake gruppene da det ligger et budsjett til grunn for tiltakene som Rystad presenterer. Er det sånn Nettavisen ønsker å fremstå? Som politiske amøber uten realpolitisk forståelse?

Kåre

12.01.2018 kl.14:00

Vi må se positivt på det, selv om det har kostet noen millioner kroner. Penger som kunne ha gått skole, barnehage, eldresenter og fattige.
Det positive er at vi nå har sett hvordan det går med partiene, SV, AP og MDG sin politikk i fri utfoldelse. De som liker denne sløse-politikken må fortsette å gi sin stemme til dem ved neste valg.

Eva Ferret

12.01.2018 kl.14:09

Byrådet med kompani har brukt mer på unyttig skrammel enn jeg har brukt på kjøretøy i hele mitt syndefulle liv - og jeg har hatt mange skramlekasser..

Meget godt beskrevet, takk for et fyldig og oversiktelig blogginnlegg, Kjell Magne 👌

Pål Marius:

Dette er vel ikke Nettavisen, men Rystads egen blogg..

Einar Larsson:

Syns du innlegget ditt var så bra at du MÅTTE legge det inn TRE ganger? 😁

Blomster-Ole

12.01.2018 kl.14:20

Helt riktig som nevnt over her, hets og forfølgelse av en svak gruppe er det eneste vi kan kalle dette oppgulpet. MDGs dyktige politikere har all rett til å føle seg krenket av dette. Heldigvis vil det bare føre til mer sympati og støtteerklæringer til MDG fra politisk aktive og engasjerte meningsbærere fra venstresida, så vi kan se frem til en økende oppslutning inn mot valget. Byrådet, nei det heter jo Byregjeringen, vil naturligvis bli gjenvalgt slik at de gode utsmykningsprosjektene i bilfritt sentrum vil ikke bare fortsette, men motta stadig økende midler til enda mer klimavennlig utsmykning. Godt for hele Oslos befolkning å se at eiendomsskatten går til fornuftig bruk som kommer alle til gode.

berit

12.01.2018 kl.15:33

I gaten der jeg bor har det nylig kommet beboerparkering og en slags stolpe som opplyser at man er tvunget til å bruke Oslo kommunes app for betaling, eller "finne nærmeste automat". Nærmeste automat er bare sånn ca 300 m unna og hvor mange ganger har ikke bøteskriverne vært der før du er tilbake? Er det meningen vi skal påtvinges enda en app fra kommunen? Før var det enkelt og greit her i et rent beboerområde.

Tore Andersen

12.01.2018 kl.15:51

"Det er MDG-byrådene Lan Marie Nguyen Berg og Hanna Marcussen som har ansvaret for mange tullete installasjoner i Oslos gater."

Nei, det er AP som har byrådslederen. Det er han som har det overordnede ansvaret for bruken av skattepengene i Oslo. Det bør innbyggerne tenke på når de betaler eiendomsskatten som er så viktig. Denne personen er det flere som ønsker skal være APs statsministerkandidat.

Bjørn

12.01.2018 kl.16:13

Det er ikke tvil om at MDG og hele Oslos byråd har hatt en særs ødeleggende virkning på hovedstaden. Deres hat overfor biler og da især deres ekstreme straffeforfølgelse overfor konvensjonelle biler er påtagelig og utenfor enhver fornuftig politikk. Deres festningeverk, les bomring er skammelig og sosial urettferdig og straffer vanlige arbeidsfolk på vei til jobben. Fra 2019 blir deres skandaløse bompengepolitikk fullkomment. At noen i det hele tatt har stemt på dem er utrolig, men det må vel stort sett være nye landsmenn og kaffe ungdommer bosatt i Oslo. Vettuge folk ville aldri verden stemt på dem.

elisabeth

12.01.2018 kl.16:42

MDG vil ha bilfritt sentrum hvor de slipper å se gamle og uføre. De argumenterer med at "alle har krav på frisk luft" - og fjerner alle bilene, enten de er lavutslipp, nullutslipp eller gamle fossile biler. Det er ingen refleksjoner rundt det faktum at befolkningen består av flere kategorier mennesker i forskjellige livsfaser og forskjellig fysisk tilstand. MDG har en skremmende ideologi pent kamuflert i at "alle skal ha frisk og ren luft". Den bløffen må de dra lengre ut på landet med. Faktum er at de bedriver apartheid basert på individets fysiske tilstand. Alle som ikke kan sykle eller løpe skal vekk. Oslo Sentrum blir forbeholdt de som har sykkelferdighetene i orden. Det betyr i all hovedsak unge og spreke folk, - ikke eldre, ustø, de med helseplager som gjør det vanskelig/umulig å ta offentlig kommunikasjon. Oslo er ikke lenger for alle, - Oslo skal forbeholdes noen få. Jeg vemmes over en gang å ha stemt på et parti som aktivt diskriminerer store deler av befolkningen. Jeg skammer meg. Jeg spyr.

barry rusk

12.01.2018 kl.16:43

Hele MDG siss eksistens minner vel mye om dette her

https://www.frieord.no/innenriks/4-5-millioner-skattekroner-gikk-skrike-teater-kommentarfelt-eksploderte/

Det er rett og slett galskap.

Psykiatrien burde vært inne her med både beltesenger og tung medisinering

Challenger

12.01.2018 kl.16:48

Idiotiet og barnehagementaliteten til enkelte politikere kjenner ingen grense.

Husk å stemme dem ut ved valget 2019.

Landet trenger ikke disse oppkomlingene som ikke ser skogen for bare trær!

Pål

12.01.2018 kl.17:02

Det viktigste er at det blir færre biler i Oslo. Dere som er negative bør kanskje se at det faktisk jobbes seriøst med bilfrie sentra i mange europeiske storbyer. Noen mindre feilskjær underveis må en regne med.

Heia MDG!

Torbjørn

12.01.2018 kl.17:21

La dette være en lærepenge til Oslo`s befolkning. Velger man inn inkompetente partier til å styre, så får man se inkompetent politikk i praksis..

12.01.2018 kl.17:42

Sløsing er å ikke ta klimatrusselen på alvor. Hva koster det nå? Hva koster det å vente med å reagere? Det dyreste alternativet er det vi har valgt.

Pål Marius

12.01.2018 kl.17:48

Ok. Ser nå at Rystad ikke har forutsetninger for å blogge om politikk. Han er utdannet fra NHH og har i det meste av sitt voksne liv ikke arbeidet særlig med politikk. Det forklarer hvorfor han fremstår som en idiot for dem som jobber politisk.

En som jobber med kapitalforvaltningen kan aldri forstå politikkens vesen, som er mennesker.

Rune

12.01.2018 kl.18:01

Nå har jo nettopp Nettavisen skrevet om at Oslo subsidierer distriktene med 24 milliarder kroner. Da er vel dette bare vekslepenger. Noen rustne furuer er da ingenting å bråke for.

Per Ivar Frøiland

12.01.2018 kl.18:07

Uff, jeg tenker på de som har valgt disse inn i bystyret ..... vet ikke hvem som mangler mest de folkevalgte eller de som har valgt de 🤣

Kenneth

12.01.2018 kl.18:20

Berg og Marcussen må jo være definisjonen på Dum & Dummere

Lars Sletten

12.01.2018 kl.18:21

Asyleirens Oslo`s nye verdenskjente fasiliteter,er da flotte saker og minner jo mye om deres politikk og Sovjetunionen,med litt lett iblandet Adolf poltikk og arkitektur,den nye verdens politikken EU forsøker å innføre Tyranisme.

LutLei

12.01.2018 kl.18:29

Det er en gjeng med fjoller som har inntatt Rådhuset - og lanserer den ene fjollete ide og prosjekt etter de andre.

Og når de får kritikk tyr de til sine klassiske hersketeknikker og løper til sine venninner i media og klager sin såre nød -"baare fordi vi er kvinner". Det er en klassisk hersketeknikk som fungerer i et feministisk media hvor det er forbud mot å kritisere kvinnelige politikere eller ledere - samme hva idiotisk de gjør.

Beklager - folk har fått nok og tar seg ikke true til taushet. Det har aldri vært viktigere å bruke både stemme og stemmeretten nå.

12.01.2018 kl.19:48

Jeg skjønner desverre ikke hvorfor folk klager så jævlig. De har fått akkurat det bystyret de selv har valgt! Gå heller i dere sjøl og finn ut av deres egen intelligens som har ført dem dit.

megigjen

12.01.2018 kl.19:49

la de holde på fram mot Stortingsvalget, plz Oslo, stem denne gjengen inn igjen ved neste kommunevalg, AP og MPG er en kjempekombo, AP-Raymond installerer tak til vegg speil for å beundre sine nye klær, og MPG ekstremistene driver realpolitikken (prøver å bringe Norge tilbake til steinalderen)

Knut

13.01.2018 kl.01:01

Skjønner ikke hva dere klager over. Synes dette er flotte tiltak. Vi trenger noe nytt i denne byen og MDG er virkelig en frisk pust. Raymond gjør det han skal og som velgerne forventer av han så ikke klag. AP og MDG er best når det gjelder. Stå på med flere flotte tiltak. PS. Kunne ønske meg at dere stoppet den forurensende danske ferga. Jeg må hoste hver gang den går fra land.

Skeptisk

13.01.2018 kl.01:43

Må innrømme at jeg ikke visste hva Miljøpartiet De Gale var for noe før de entret scenen. Men etter all dritten som de klarte å presse på en uvitende publikum, så er det ikke rart at disse kjerringene blir kjeppjaget ut av landet. Håper at folk husker hva disse idiotene klarte på noen få år, og skadene som alle trafikanter ble påført!

Roald J. Larsen

13.01.2018 kl.07:09

MDG er åpenbart inkompetent på ting som faktisk er håndgripelig, som finnes ..

(Menneskeskapte) klimaendringer finnes ikke, hvordan tror dere kompetansen hos MDG er på det feltet??

Hvor langt under 0 kan man komme da ..?

Roger Johansen

13.01.2018 kl.09:21

Til Pål Marius:

Du viser jo med dine innlegg her at du ikke har noe faktainformasjon å ta Kjell Magne Rystad på. Det eneste du har å komme med er usaklige personangrep, helt uten substans og innhold.

Ad hominem er tapernes måte å reagere på. Og der stiller jo du i første rekke.

At MDG har sløst bort masse penger på malingsprikker og andre tullete tiltak er fakta. Fakta som du ikke tør å forholde deg til.

Du prøver å late som at det er Raymond Johansen sin feil at MDG får føre sin politikk. Tenk litt på hvor usaklig en slik mening er. Og, ikke minst, når du sier at det er feil å sette de tåpelige miljøtiltakene til MDG opp mot de svake i samfunnet, tenk litt på hvordan venstresiden har argumentert rundt skattelettelser oppigjennom årene....

Dobbeltmoralen er sterk hos deg, Pål Marius!

Roald

13.01.2018 kl.21:51

Hvem valgte dem til å søle bort dine penger?

Marius

14.01.2018 kl.09:39

Her var det mye usakelig informasjon.. Utekontoret var vel kanskje ingen på når du gikk der (betyr ikke at ingen bruker det). Jern kasser med plantede trær, ja man kan vel kalle det en form for kunst, men tyskertidne som du referer til sier noe om din alder. Tror nok ikke mange medlemmet av MDG som opplevde den tiden å kan se for seg bunkere og kanonstillinger.. Vi kan vel også diskutere bruken av diselbil der hvor el-bil plassene var, tror nok ikke folk kjører disebil allikevel.. begynner å bli få av dem.. El-bil blir uansett brukt selv om de lager kunst på enkelte plasser.. Du får heller akseptere og gripe forandringer, se frem, og ikke stå stille der du er i dag og tenkte at alt var bedre før....

Arnfinn Takla

14.01.2018 kl.10:46

Hva var det det het: som man reder ligger man. Det var kunn i Oslo MDG kom seg inn sammen med AP . Dette er det eneste stedet i Norge hvor noe så borti granskauen vanvittige kunne skje. Men AP er jo villigheten selv når det gjelder å foreslå regjeringssamarbeid med MDG-SP m/Stutum ved roret-Rødt og SV. All politikk som tyter ut av disse partiene er sur grønn galle.

Morten

14.01.2018 kl.18:36

Pål Marius - seriøst? Mener du at fordi man ikke er politiker så kan man ikke blogge om politikk? Og for de som mener at dette er en fin ting. Har dere sett på det som kastes ut over av enkle, billige møbler og såkalte kunstverk? Møblene som står ved rådhuset er et bra tegn på at noen skruller har fått en god idé. Og utekontor, i Oslo? Kan kun benyttes på solfylte dager, samt ta med hørselvern!

Tormund

20.01.2018 kl.18:06

At du er uenig med politikerne er en ting. Men å påstå at dette fører til politikerforakt. Hos deg kanskje, men ikke oss som faktisk er tilhengere av dette. Færre biler i sentrum er faktisk bra for miljø, bymiljø etc. Stem Frp om du er uenig. Men vi er faktisk mange som er enige i politikken som føres.

R.Myhre

22.01.2018 kl.21:43

Det hadde kanskje vært på sin plass å avvikle mdg samtidig

Jens Petter Lunde

30.01.2018 kl.00:59

jeg Vil totalt annerledes. Åpne alle gater i begge kjører rettninger etter kl 17.??

Fri parkering for alle.

Ole Gunnar Dalsvåg

01.02.2018 kl.12:19

Dette er jo komedie burde vært spillefilm om disse barna Om leker voksne.

Skriv en ny kommentar