Tullete prikker og råttent utekontor knuser MDGs oppslutning

I Oslo er Byrådet i full gang med å erstatte parkeringsplasser med tullete utekontorer som råtner og male prikker på asfalten som flasser av. Slikt sløseri gir politikerforakt og gallupfall.

Tullete prikker i gaten som flasser av
Som et av prosjektene i Bilfritt byliv som Oslo-byrådet har satt i gang, så har MDG klart å svi av nesten 700 000 kroner på å male prikker i gatene kan vi lese i Nettavisen. Det er Byråd for byutvikling, Hanna Marcussen, som er ansvarlig byråd for dette. På toppen av det hele er dette gjort med en maling som ikke er egnet. Den flasser av og mye er allerede borte. 700 000 av fellesskapets penger har her gått rett i rennesteinen. Malerfirmaet som utførte jobben kunne ikke gå god for malingen brukt til dette formålet. Malingen er en veggmaling.

Det er utrolig at Byrådet ikke vurderer om en maling er egnet før 700 000 kroner brukes. Det er verdt å minne om at det er Bymiljøetaten som har ansvar for vedlikehold av alle kommunale veier i Oslo. I veivedlikeholdet inngår veimerking som det brukes mange millioner kroner på hvert eneste år. Da burde noen der vite at man ikke bruker 700 000 kroner til veggmaling på asfalten.

Kostbart utekontor står ubrukt og råtner
Om ikke den fjollete asfaltmalingen er nok, så er det også blitt bygget noen merkelige utekontorer i Oslo sentrum. Dette skal visstnok være attraktivt mener byråden. I alle fall er omtalen av prosjektet selgende.

I Øvre Slottsgate i Oslo har byrådet sørget for at parkeringsplasser har blitt erstattet med dette byggverket som visstnok skal fungere som kontor. En person satte seg ned for å snakke i telefonen mens bildet ble tatt slik at det ikke skulle se helt folketomt ut. Ingen jobbet på kontoret.

Fra den rosende omtalen kan vi lese: «Har du ofte tenkt at det kunne vært deilig å jobbe utendørs? Kanskje særlig når været viser seg fra sin beste side? Nå kan du faktisk gjøre det! I Kjeld Stubs gate og Øvre Slottsgate bygges det nemlig egne utekontorer, som alle er velkomne til å bruke.»

Været ja. Det er en svært liten del av året hvor forholdene i Norge er egnet til å sitte ute med kontorarbeid. Skal det være behagelig, bør temperaturen være i nærheten av 20 grader. Det er bare i månedene juni, juli og august det er vanlig. I løpet av disse månedene har de fleste ferie, så tiden som er aktuell er nok kortere. Hadde MDG-byråden tenkt på det når prosjektet ble satt i gang? Nå i midten av november er det ingen brukere å se.

Utekontoret ser rett og slett lite innbydende ut. Det ubehandlede treverket har allerede fått store mørke flekker. Det ser ut som det allerede er i ferd med å råtne.

Utekontoret i Øvre Slottsgate består av ubehandlede tømmerstokker og har allerede fått skjemmende flekker og render. Det ser ut som treverket har begynt å råtne.

Utekontoret er utstyrt med både strøm og internett. Hvordan vil dette fungere vinterstid i et fuktig miljø med snøslaps og veisalt? Kyndige elektrikere som leser dette må gjerne ta en titt på bildet og svare i kommentarfeltet.

Her ser vi strømuttak på utekontoret. Hvordan vil dette fungere i rått vinterklima med veisalt i gatene?

MDG-traktor til nedsnødd kontor
Den første snøen har allerede kommet til hovedstaden. Parkeringsplassene er borte, så det er temmelig stille i gatene. Litt utrivelig egentlig, når det ikke er stort folk å se midt i byen. Slik har det faktisk blitt de siste ukene der Byrådet har fjernet parkeringsplasser. Butikker taper omsetning. Arbeidsplasser blir utrygge.

Folk har fortsatt transportbehov. Miljøpartiets prefererte fremkomstmiddel et MDG-traktoren, eller elvaresykkel som det også heter. Byrådet sponser kjøp av disse.

Denne digre MDG-traktoren stod 16.november like ved utekontoret i Øvre Slottsgate. Eieren var ikke å se på kontoret.

Se for deg at du skal leve i MDGs ånd:

Du står opp om morgenen, spiser økologisk kortreist frokost sammen med familien før du tar med deg barna ut i garasjen. Der står MDG-traktoren, i stedet for bilen du kvittet deg med i sommer. De to barna får presset seg ned i kassen foran, festet beltet og du lukker igjen kalesjen. Da blir barna i det minste skjermet mot den våte snøen som laver ned.

Heldigvis har du piggdekk på traktoren, så dette skal vel gå bra, selv om det er ti centimeter med sporete sørpe i sykkelfeltet som skjuler issvullene som var der fra før. Batteriet er fulladet, så her er det bare å tråkke på. Hvis du mot formodning på dette føret har klart å komme helskinnet frem til barnehagen og levert barna, er det på tide å komme seg videre til kontoret. Til utekontoret i sentrum, hvis du skal leve på ordentlig MDG-vis.

Dette bildet viser sykkelfeltet i Holmenkollveien 16. november. Hvordan vil en tung MDG-traktor takle dette?

Du får parkert traktoren og labber bort til det snødekte kontoret. Det er litt mer trivelig nå når snøen har kommet. Nysnøen dekker over de mørke stygge flekkene i det ubehandlede treverket. Du tar frem laptopen og termosen med økologisk fairtrade kaffe fra sekken, skyfler bort snøen og rigger deg til. Nå er det bare å koble seg opp til internett på utekontoret. Oi! Her er det nok noe som ikke virker. Kan det være fuktigheten fra snøen og muligens veisaltet i gaten som har satt internett ut av spill? Æsj!

Problemet med denne historien er at den kunne vært sann! Det er slik MDG vil at vi skal leve livene våre.

Ingen respekt for fellesskapets midler
Nå vil noen kanskje si at det ikke er så farlig at MDG-byrådene i Oslo bruker noen millioner på tullete asfaltmaling og utekontorer ingen bruker. Begge utført med tvilsom kvalitet.

Jo det er det. Dette er fellesskapets midler som kunne vært brukt på andre og mer verdige ting. Det bor mange fattige barn i Oslo som har behov for hjelp. Det innser byrådsleder Raymond Johansen også. I alle fall har han bedt staten om krisepakke for Oslo øst.

Hvorfor lar Raymond Johansen MDG-byrådene få holde på med dette tullet? Er det fordi han vil være «byregjeringssjef» for enhver pris? Det er hans egne kjernevelgere dette kommer til å svi mest for. Høyre-velgere på vestkanten, som Raymond forsøker å ta med eiendomsskatten, vil nok fortsette med å lade Teslaene sine i egne dobbeltgarasjer og klare seg bra.

Når politikere viser så stor forakt for fellesskapets midler som det Oslo-byrådet gjør, skapes politikerforakt. Svært mange går nå rundt og ler av Oslo-byrådet. Det er trist. Politikerforakt er skadelig for samfunnet, men årsaken til forakten ligger i stor grad hos politikerne selv.

MDGs oppslutning har kollapset
Man kan som vanlig borger ofte få inntrykk av at politikerne er lite lydhøre. Oslo-byrådet, og MDG i særdeleshet, kjører over all motstand og nekter å høre på motforestillinger mot sin krig mot bilen.

Et språk politikere derimot forstår er vedvarende lav oppslutning på meningsmålingene. Både Arbeiderpartiet og MDG sliter kraftig. For MDGs del har oppslutningen kollapset de siste månedene. I det siste har partiet på flere målinger fått oppslutning på under 2%. Det er nok mange som forstår at man ikke bare kan bytte ut bilen med MDG-traktor og utekontor.

Miljø- og klimasaken vil tape
For alle som faktisk er opptatt av klima og en bærekraftig fremtid er MDGs oppførsel i Oslo et trist skue. MDG synes ikke å forstå at en bærekraftig fremtid også må være økonomisk bærekraftig. Dette innebærer at folk og varer også i fremtiden må fraktes effektivt. Det økonomiske livet i byen må fungere og blomstre, men på en mer miljøvennlig måte. Ikke minst må folk også i fremtiden ha stor frihet, også til å bevege seg hvor de vil.

Løsningen på dette er å fremme ny teknologi som løser utfordringene med utslipp og miljøbelastning fra transport og forbruk. Det gjør vi ved å gå over til fornybar energi, ikke ved å forby bilen. Det er ikke det minste rart at Facebook-gruppen Ja til bilen i Oslo har fått mange medlemmer.

MDGs politikk vil påføre folk store belastninger og derfor ødelegge folks oppslutning om bærekraftige løsninger. Det vil miljø- og klimasaken tape på.

55 kommentarer

Jarle Aabø

17.11.2017 kl.15:40

Her kan du følge Oslo-politikken løpende. https://www.facebook.com/groups/1933028693604872/

Geir

17.11.2017 kl.15:49

MDG i praksis. Drømmelandspolitikk. Antar forøvrig at det er elektrikere som har skrudd opp dette ?

Roger Johansen

17.11.2017 kl.15:59

Veldig bra skrevet! Synd den ikke kommer på trykk i en avis folk gidder å lese.

Øyvind Berg

17.11.2017 kl.16:02

Bra skrevet nok en gang! Fortsett med dette.

Glenn

17.11.2017 kl.16:04

Må bare legge til, selv har jeg ikke sjekket dette, Men hat en stor aanelse om at det er ett åpent nett som brukes på "utekontoret". Hvis jeg setter meg der en dag, og kjører een programvare så kan jeg se på alt alle driver med gjennom nettet. Kan få mye detaljert ved å bare lese av iinformasjonen der. Må nesten sjekke dette ut en dag..

Steinar Bergh

17.11.2017 kl.16:17

Få de ut av kontorene, de må gjerne ta med seg Raymond og AP . Hvem vil dra ned til sentrum og sitte på utekontor. Det blir nok tilfluktsted for narkomane. Noen må jo se at vi ikke lever i syden.

Jeg skulle flyttet ut av Oslo om jag hadde hat muligheter.Er det dette eiendom skatten til Raymond blir brukt til. Det blir da slutt på forretninger og biler. Det skal bli bra og se herr og fru på varesykkel på handletur. God tur. Jeg forstå politikerforakt.

megigjen

17.11.2017 kl.16:26

mpg driver selvmord ved å kjøre tullete symbolsaker, heldigvis. Men plasser ansvaret det det hører hjemme; Overregjeringskeiser Raymond.

Tom

17.11.2017 kl.16:33

De største idiotene her er Oslos velgere! Enten de stemte Ap eller MDG! Eat the shit!

bjørnar

17.11.2017 kl.16:43

Mtp stikkontaktene som er satt opp der så ser jeg ingen grunn til problemer. De har riktig IP grad og kabelen er beskyttet med stål. Så ro ned litt kompis ;)

Skjønner at du prøver å sette saken på spissen her altså men ja...

Mvh trikkern..

Dobbeltstemme

17.11.2017 kl.17:02

Når man i Oslo klarer å velge så inn i granskauen dumt så er det lurt at man sørger for at en stemme i Finnmark teller som to.

Ute av Oslo

17.11.2017 kl.17:10

Flott skrevet. Hadde vært morsommere om det ikke hadde vært så sant.

Har selv kommet meg unna Oslo og solgte leiligheten til noen med langt mindre kjøpekraft. Nå handler jeg på senter ute av byen slik MDG vil. Mindre trafikk (til butikkene og).

Hører med til historien at jeg har hatt elbil i nesten 5 år så bykjøring burde ikke ha vært så stort problem.

Lars Laban

17.11.2017 kl.17:12

Det neste de vil komme opp med er nok at narkomane kan få egne jordstykker til dyrking av cannabis. MDG har jo tidligere hatt dette i programmet sitt utrolig nok. Alle må få kunne dyrke sin egen cannabis. Antakeligvis fjernet for å prøve å virke litt mere seriøse. Men det holder ikke!! Så det ville ikke overraske meg om for eksempel Tollbugata ble pløyd opp å gjort om til dyrkbar mark for narkohoder. Sikkert en del av dem i MDG allerede Kan i hvert fall virke slik.

Veteran

17.11.2017 kl.17:16

I tidligere generasjoner levde en så tett på virkeligheten at en lærte konsekvenser av det som ble gjort. Nå er de aller fleste skånet for det aller meste av realiteter og tror at det bare er å sette ideer ut i livet. MDG og deres velgere er strående eksempler på dette. Rent praktisk virker det som de fortsatt er på barnehagestadiet hvor alle er stolte av å kunne bruke fargelegge blanke ark. Da blir alt så fint altså.

17.11.2017 kl.17:31

Jeg får fullstendig latterkrampe av alt dette. Jeg lo så jeg gråt av scenarioet artikkelforfatter beskriver om familien som skal bringe barna sine i "traktor" til barnehage. Dette er så uintelligent og komisk at noen må stoppe disse galningene? Dette er ikke Norge verdig! Enten ler man eller så gråter man. Akkurat nå ler jeg, men får MDG herje mer i hovedstaden vår nå kommer vi nok alle til å gråte.

Det er nesten så man ikke tror det man leser. Male flekker til 700 000. Er det i det hele tatt lov å sløse slik m skattebetalernes penger? Det burde få noen konsekvenser. Lan Marie har vist at hun er udugelig i søppelkrisen. Dama må ut av alt som heter ansvar, for hun lever ikke i virkeligheten stakkars.

Sven Nord Norge

17.11.2017 kl.17:50

kan de ikke bruke 700 tusen på veiene i nord istedenfor å male prikker i Oslo?

Erik

17.11.2017 kl.18:16

700 000 for noen malingflekker?

Thomas

17.11.2017 kl.18:17

Vi må ikke glemme at det er Ap som har satt MDG i posisjon!

Gunnar

17.11.2017 kl.18:27

Jeg fatter ikke at gangsynet er så til de grader dårlig.

Tror MDG at folk er regelrett dumme og ikke-tenkende individer?

(Kom plutselig til å se at jeg nettopp beskrev en del folk i MDG)

Gjest

17.11.2017 kl.18:35

MDG får meg til å tenke på hva man egentlig kan iverksette av tullete tiltak bare man er i posisjon og sitter i en formynder (jeg vet best) posisjon.

Møkk Lei

17.11.2017 kl.18:59

Var det ikke disse som hoppet paradis ved Akershus kaia? Hvorfor ikke gjøre området til en middelalderby der man trasker gjennom gamle Kristianaia fremfor syntetisk "kunst" rabbel?

Hvor lang tid tar det før dette utekontor vrøvlet ødelegges av noen en fuktg kveld?

Jan Johansen

17.11.2017 kl.19:17

MDG ("Miljøpartiet" De splitter pine riv ruskende Gale) er den moderne, partipolitiske grenen av den utrangerte sekstitallssekten "Framtiden i våre hender". Som var en gjeng med sure og gjerrige fanatikere som mente at vi hadde en sykt høy levestandard her i landet. Heldigvis fikk de ingen politisk innflytelse, og nå er levestandarden høyere enn noensinne. Dette har MDG åpenbart tenkt å gjøre noe drastisk med. Bare logisk da at MDG gjør sitt aller beste for å ta knekken på det private næringslivet her i byen.

ZETA

17.11.2017 kl.19:36

MDG virker som organisasjon av ekstremister, og det tenderer alltid til å gå ut over vanlige folk dersom slike ekstremister får for mye makt.

Det ser vi klart i Oslo - der det er fattigfolk som presses av veier og gater.

Og beklageligvis har de sine medsammensvorne plassert i NRK, TV2 og ellers i media som tar dem i forsvar dersom de får kritikk. De fremstiller de seg selv som offer - og setter sine kritikere sjakk matt.

Få dem ut av Rådhuset snarest mulig - og det er AP som gir dem makt.

Jan Førde Thorkelsen

17.11.2017 kl.19:47

Det som forundrer Meg mest er at Det finnes folk som

Virkelig kan avgi sin stemme til et slikt parti som MDG.

Det corker som de vil há vary samfunn timbale til steinderen

gjest

17.11.2017 kl.20:12

Jeg synes det var velfortjent. At folk ikke vet bedre, at de stemmer slike som MDG er bare bra: for idioti må få konsekvenser. For mange fargeprikker? For lite parkeringsplasser? For mye å betale i bompenger!

KJEMPEBRA! Jeg håper inderlig at dere som stemte MDG og dere som lot være å stemme har det verst mulig nå, for beklager - men den eneste måten slike hjerneløse skapninger som dere kommer noensinne til å lære er hvis konsekvensene av deres idiotiske valg skader dere mest mulig, slik at KANSKJE så stemmer dere annerledes neste gang.

Og egentlig så er det dere og kun dere som er problemet - ikke MDG. Man kan seriøst ikke forvente at totalt bortskjemte hipstere som har ingen snøring på noe som helst kan anklages for å være "slemme" pga nettopp dette, for det blir som det heter så fint på engelsk "truths that we hold to be self-evident".

Så igjen, bare for å avklare: MDG var aldri problemet, problemer var, er og forblir saueflokken som ikke vet bedre.

Milde himmel

17.11.2017 kl.20:18

Jeg bare VET at lokalpolitikerne i byen min ville fått fullstendig hakeslepp og satt foten hardt ned om noen forsøkte å plassere en sånn stygg, halvferdig brakke midt i sentrum som "utekontor". Her skal det være pent og estetisk, masse blomster ( dyrket i jord laget av matavfallet vårt) Det neste i hovedstaden blir vel en miljøvennlig , gammeldags utedass ved siden av kontoret?

Andy Lie

17.11.2017 kl.20:37

Folk i Oslo viser bare hvor smarte de er. Hvorfor klager de på idiotiene de selv har valgt inn. En annen sak er at om de hadde hatt noe vett i hodet, hadde de sørget for hva som i normale land kalles for "Re-call". Da hadde man kunnet fått fjernet idiotiet. Men nei, vi sikrer at en gjeng med klovner ikke er til å røre før de nesten har tatt livet av sine borgere og sikrer sin egen fremtid på skattetyveriet de har satt igang. Sosialister og den grønne horde har ingen begrensninger med å legge nye belastninger på de norske folk.

Gjest

17.11.2017 kl.20:41

Hvor skal dette ende?? Det er ikke vanskelig å bruke andres penger!!Er vi blitt den siste kommuniststat?? Hva med infrastrukturen i Oslo?? Man bør vel skjønne nå at dette ikke er bærekraftig...........MDG jobber jo fullstendig planløst!! Ja med våre skattepenger, Nå må velgerne våkne for alles beste.

Gjest

17.11.2017 kl.21:02

Innbyggerene i oslo burde ha samlet seg til fakkeltog rundt rådhuset i stille protest mot det som foregår. Stillheten sier mer enn tusen ord. Kanske lyset hadde gått opp for de som har vanskelig med å komme ut av boblen. Nå slår selv AP retrett, det var visst ikke så alvorlig ment dette med 15 milliarder i økt skatt. Kanskje det var valgresultatet som tente lyset. Da kan det kanskje holde med fakkeltog overfor de i rådhuset.

Roger

17.11.2017 kl.21:18

Første prioritet er jo at selveste Lahn bruker dette utekontoret siden det er så bra(men det er vel mer komfortabelt inne på tinget)

Disse personer har ikke sperre for hvor mye penger de kan bruke av VÅR felleskasse.

Hadde en vanlig arbeider/sjef brukt så mye penger på ingenting så hadde han/hun fått sparken.

Ta tak i dere sjøl og skjønn at deres politikk ikke er gjennomførbar!!!!!

Håper de ansvarlige for kostnad av utekontor/malingsflekker blir trukket i lønn og ikke belastet vi som betaler skatt.

Per Hansen

17.11.2017 kl.22:24

Dette er som å høre fredsfyrsten Carl Hagen. Jeg er AP og medlemmene sstrømmer på etter oktober barna.

Gert Van Rooy

17.11.2017 kl.23:17

Meget glad dette eksperimentet får utfolde seg i Oslo og ikke i Bergen.

Silve Stav

17.11.2017 kl.23:40

At det går an. Lage prikker på asfalten og utekontor. Hele 0,7 promille av Oslo-budsjettet har de svidd av. Nok er nok. Verden blir ikke bedre av nye tanker. Jeg holder meg til biff og diesel.

Erik

17.11.2017 kl.23:56

Det tragiske er jo at så mange stemmer på disse - de ser altså ikke galskapen bak dette og tror de er med på noe 'bærekraftig'.

Dette er barns lek, og når samfunnet opplever alvoret i form av konsekvensene slik lek gir - så er de forduftet alle mann. Ikke en lyd om å ta ansvar vil man høre da.

Rune

17.11.2017 kl.23:59

JEG har ikke stemt MDG

JEG bor i Oslo

JEG må nå betale en tusenlapp mer i måneden for å ta barn med på turneringer ol. i helgen (prøv å kjør MDG traktor i 30km i slaps)

Snart får vi bompengering på andre siden. så vi må betale om vi kjører den ene eller den andre veien.

Gjennomsnitts barnefamilier som ikke bor i Oslos beste vestkant blir så til de grader R*Vkjørt. Om det er noe form for solidarisme blandt de som er igjen av MDG tilhengere... stem heller blankt. Byrådsgjøker!

Lisa

18.11.2017 kl.02:02

Rune;

Har du stemt Ap da? isåfall, gratulerer du har sørget for at MDG har glade dager!

Erik

18.11.2017 kl.02:04

Tja...MDG er en liten pris å betale så lenge Kong Raymond blir byrådspresident!

Rune

18.11.2017 kl.02:51

Lisa: Stemte Høyre

Vet at AP har hjulpet MDG til dette galehuset og håper/ønsker AP/MDG får minst mulig innflytelse for uoverskuelig fremtid.

OleG

18.11.2017 kl.10:30

Politikk skal finansierast. I Rosenkrantzgate og ved Rådhuset står kvar kveld samtlege bilar utstyrt med parkeringsbot på 900 kroner.

Når ALLE parkerar feil over tid, kvifor endrar ikkje kommunen skiltinga? Høgst umoralsk.

Marit

18.11.2017 kl.16:08

Disse MDG kan jo bruke dette utekontoret selv så sparer de på strøm til lys og oppvarming+de får mosjon også når de må opp å bevege seg for å holde varmen

Jarl Eliassen

18.11.2017 kl.16:13

Denne bloggeren må ha det utrolig vondt med seg selv. At det går an å lire av seg så mye surt oppgulp om politikere som våger å tenke nytt er vanskelig å forstå. Vi har et glimrende kollektivtilbud til og i sentrum; vi trenger ikke flere biler. Og en el-sykkel; en av de mest framtidsrettede fremkomstmidler vi har sett på lenge, kalles foraktelig for "MDG traktor". Hvor tar du det fra?

Heldigvis tenker våre unge veldig annerledes; og de tilhører framtida!

Tor

18.11.2017 kl.17:07

Det er på tide at politikere blir gjort ansvarlig for slikt tøv. Det kaster rundt seg VÅRE skattepenger som fulle sjømenn på fjas. Det er faktisk DINE og MINE penger de bruker på dette tullet, og kombinert med inkompetanse man bare finner igjen hos folk som har offentlig oppnevnt verge. Det er dessuten VELDIG rart at når når det er snakk om betaling for "beboerparkering" så påstår de at det er fordi man jo leier kommunens grunn. Men sykkelparkering er jo gratis, samme med bruk av dette tullete utekontoret.

Og til Jarl Eliassen: Kollektivtilbudet er sikkert godt for deg, og det fungerer sikkert ypperlig for de som er "hippe og trendy", uten barn og leier en leilighet. For de med barn som skal leveres ett sted for så å dra på jobb et helt annet sted blir kollektivtransporten plutselig veldig lite attraktivt. Dessuten hvis alle med barnevogn skulle tatt kollektivt så hadde det ikke vært plass med alle barnvogner, bagger, poser og dill. Og for oss som eier vår egen leilighet er det ikke like praktisk å ta med seg et par pakker med parkett på bussen. For folk som meg med familie og venner også utenfor Oslo er heller ikke dette så lett å få til i hverdagen. Med bil bruker jeg ca 1 time og 40 minutter. Skal jeg bruke kollektivt bruker jeg godt over 4 timer fordi det ikke korresponderer så godt. Og tro det eller ei, veldig mange i Oslo har venner og familie utenfor byen!

Tørres Bøksle

18.11.2017 kl.20:12

Blir bare feil det her innlegget ditt. Du henger deg opp i småting som har lite å si for Oslo, tror du virkelig byrådet bruker all sin tid og alle sine ressurser på dette? Det kan virke som du tror det. Fint hvis du kan finne på noe nytt å skrive om enn noen skarve utemøbler og pynt i gatene. Og hva er problemet ditt med folk som velger å sykle på en større sykkel, MDG traktor, er kanskje det mest tåpelige navneforslaget jeg har hørt på lang tid. Håper du kan rette energien din mot noe mer fornuftig å skrive om, enn å lire av deg klisjeer som; sløsing av skattebetalernes penger. Det er mange andre steder «pengesløsingen» er større enn denne fillesaken her. Nettavisens med bloggere sin dekning av MDG og Oslos byråd begynner å bli pinlig. Skjerpings alle journalister og bloggere i Nettavisen

stian

18.11.2017 kl.20:32

er vel restene etter det gateprosjektet fra majorstua triangelen

Odd, Oslo

19.11.2017 kl.00:17

Jeg trodde dette med utekontor var

Fake News, og så er det f**imeg sant.

Og - hvor står det i trafikkreglene om prikker i gata?

Morten

19.11.2017 kl.09:50

Får håpe de finner smartere ting å bruke penger på. Men i forhold til de som styrte før i Oslo, er det så små summer at det blir teit. Følger man penger eller er det andre motiver i saken?

XC

19.11.2017 kl.13:18

Dere som bor i Oslo får som fortjent, er det ikke dere som velger inn disse folkene til å styre byen.???

Vi som bor ute i distriktene ville aldri stemt på sånne idioter. Jeg synes ikke synd på dere.

Tormod Hilmen

19.11.2017 kl.13:44

Jeg ler så tårene triller. Livet hadde vært kjedelig uten MDG og bystatsminister Raymond.

whatismyname

19.11.2017 kl.13:49

Uheldigvis vil nok grunerløkka hipsterne holde liv i dette bærtur partiet

Jan Borg

20.11.2017 kl.07:23

Alle som har stemt AP (eller evt MDG) kan takke seg for at denne byregjeringen driver med en politikk som rammer Oslobeboere.

Apropos: Hvem har kr 40.000 liggende for å kjøpe seg en MDG-traktor og hem har en såpass stor garasje at den kan stå der over natten uten å bli stjålet? AP driver en fjern politikk som ikke legger til rette for folk med vnlig/lavlønn.

Håper høyre/FRP kommer tilbake, gjerne Fabian STang, og at alt blir reversert, uansett hva det måtte koste!

Sidsel Bagn

20.11.2017 kl.07:29

Jeg kommer ikke på ord! Ufattelig at man virkelig tror man bidrar til miljø og verdiskapning ved å holde på som AP gjør sammen med MDG.

Man skulle tro at AP/MDG ønsker at alle skal bo rundt CC Vest/Sandvika Storsenter/Strømmen Storsenter og at byen skal forbeholdes politikerne.

Raymond og Lan vil åpenbart ikke gjenvelges. Kan de ikke bare trekke seg da?

Sunn Fornuft

20.11.2017 kl.08:08

Mdg er ikke et parti, men en sekt. Alt dette må reverseres når de er ute av rådhuset igjen, om et år. Det er ikke til å tro, alt de har ødelagt. En venn satt ganske sentralt i partiet, men valgte å melde seg ut da vedkommende skjønte galskapen i alt sammen. De kunne ikke holde møter i det og det rommet pga stråling og elektrisk påvirkining, alle måtte spise veganmat, om ikke var du ikke en ekte Mdg-er. De er i ferd med å omgjøre Oslo til et naturreservat. Om få år vil bilene være utslippsfrie, hva er da vitsen med å fjerne alt av muligheter for å få parkert. Alle vet også at vedfyring utgjør mer forurensing enn bilene på kalde dager, biler slipper ikke ut mer eksos på kalde dager, folk fyrer mer. Oslo blir nå er by for unge hipstere og for folk som kjøpe seg en pakeringsplass til en million, alle vi andre må snart gi opp jobben vår, sitte hjemme uten å komme oss dit vi må, eller legge ned butikkene vi driver i sentrum. At Arbeiderpartiet har sluppet til denne geriljagruppen er vanvidd. Aps dager er talte. Ja, vi stemte på dem før, men tidene endrer seg, de følger ikke med, de tror politisk korrekthet biter på fornuftige folk. Det gjør det ikke. Høyre er det nye Ap. Kjære Fabian og co, kom tilbake. Redd Oslo, redd oss! Det blir dyrt å reversere alt MDG og AP har ødelagt, men vi er mange som er villige til å hjelpe til med å hugge ned råtne utekontorer, rive opp pottitter og grønne jungelplanter og få p-plassene tilbake. Og ja, vi skal kjøpe utslippsfrie biler når de kommer, vi skal bruke lite strøm, forurense så lite vi kan osv. Vi skulle ønske det ikke var lov å selge plastbokser med vaskemiddel, vi vil ha bort plastinnpakninger og all unødvendig innpakning, vi vil jobbe og betale skatt, være gode medmennesker. Men vi blir hånet og gjort narr av nå. Av Mdg og Ap. Tror de vi er helt dumme!

LineG

20.11.2017 kl.08:49

MDG er en farlig sekt, og på god vei til å ødelegge Oslo og gjøre livet uutholdelig for oss innbyggere. Spesielt de som har lite fra før vil merke MDG (og AP, SV,Rødt) sine herjinger i byen. MDG presser fattigfolk av veien og stenger fattigfolk ute av byen.

Lan Marie Berg ble løftet frem av et ukritisk pressekorps, fordi hun er kvinne og innvandrer. Det ble knapt stilt ett eneste kritisk ord når hun knapt kunne svare for seg - fordi hun er kvinne og innvandrer. De hemmelige og lukkede kvinnenettverkerkene som kontrollerer media sørget for at velgere ble lurt til å stemme på MDG som ledd i "likestillingen". Resultatet er en katastrofe for Oslo.

Og når Lan Marie fremdeles ikke kan svare for seg for alle tabber og fadeser trår hennes radikale samboer og sekretær støttende til, med skjellsord og kallenavn på alle som sier partiet imot.

MDG er en trussel for Oslo, men det er AP og Raymond som gir dem grønt lys.

Rune Jarl

20.11.2017 kl.09:09

Endelig kan kanskje media si seg fornøyd med norgeshistoriens største kampanje mot et politisk parti. For min del tro og håper jeg det finnes nok fornuftige mennesker, som skjønner hva avisene driver med og klarer å se bort fra all mobbingen av MDG. Håper partiet ved neste valg kommer til å få masse stemmer og dermed får muligheten til å representere politiske verdier for fremtiden.

Sunn Fornuft

20.11.2017 kl.09:22

Ha ha, Rune Jarl. De faller som en stein på meningsmålingene, fornuftige mennesker har fått nok. Det er det som er poenget. Fornuften seirer!

Zeta

20.11.2017 kl.10:34

Rune Jarl

MDG blir ikke mobbet - der er et lite parti som mobber og trakasserer alle som ikke bor på Grünerløkka og kan gå rundt hjørnet og slurpe latte - mens de "redder verden" og hele Norge går til helvete.

MDG gir fullstendig blaffen i alle som bor utenfor Oslo - i sin fanatiske kamp mot bilen og er vår største trussel mot fremtidens generasjoners mulighet for å skaffe seg en inntekt og familie. Og de får full støtte fra AP.

De minner mer og mer om Pol Pots herjinger i Kambodsja.

Skriv en ny kommentar

hits